: Undefined index: google_api in on line
Notice/home/id00086/domains/mavuvu.nl/public_html/wp-content/plugins/infunding/includes/function.front.php751

100+ inzamelactie ideeën

Inzamelacties voor goede doelen 

Stichtingen kunnen alleen overleven met de steun van mensen die geloven in het doel waar een stichting zich groot voor maakt. Sommige mensen maken een eenmalig of maandelijks bedrag over aan hun favoriete stichting en sommige mensen willen zorgen voor naamsbekendheid van het doel. Wat je ook wil doen, zonder jou zouden wij niet kunnen bestaan. 

Ben je van plan om een activiteit te organiseren voor een goed doel? Misschien wel voor Mavuvu? Wij hebben een PDF gemaakt met meer dan 100+ ideeën die je kan gebruiken ter inspiratie!

Het PDF heeft activiteiten die bijna geen voorbereidingstijd nodig hebben, zoals een vloekpotje thuis en activiteiten waar je het groots mee aan kan pakken, zoals een benefietconcert of een black tie gala. met meer dan 100 activiteiten zit er vast een tussen waar je gelijk bij denkt: “dat kan ik!”  

Download hier het PDF

Inzamelactie ideeen

Er zijn al een aantal mensen die deze PDF hebben gebruikt om een activiteit voor ons te verzorgen. Zo is er een Zumba evenement georganiseerd in Dedemsvaart en Ningbo (China) en hebben twee collega’s cake gebakken en een heerlijk bedrag voor Mavuvu opgehaald.

Mocht je hulp nodig hebben met het opzetten van een evenement voor Mavuvu, neem dan gerust contact met ons op via info@mavuvu.nl. Wij kunnen je misschien wel helpen!

 

Related Post

Persoonlijk verhaal: Bernard

Controle op school Hier in Nederland zijn we het niet gewend; onverwachte alcohol en drugscontroles op school. In Malawi is dit een normale procedure. Zo ook op de school van een jongen die wij in Malawi hebben ontmoet, genaamd Bernard.  Op de school van Bernard komt er regelmatig iemand controleren. Ze lopen tijdens een les door het […]

Read more

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *