Notice: Undefined index: google_api in /home/id00086/domains/mavuvu.nl/public_html/wp-content/plugins/infunding/includes/function.front.php on line 751

Daar gaan we weer!

SJOG

Sharlon is druk bezig met de voorbereidingen voor de reis naar Malawi. Zo worden er o.a. afspraken gemaakt met de medewerkers van de organisatie St John of God (SJOG) om een samenwerking aan te gaan. Vorig jaar heeft Sharlon drie maanden vrijwilligerswerk verricht bij deze organisatie in de verslavingskliniek voor volwassenen. SJOG zet zich in over de hele wereld voor geestelijke gezondheidszorg. Vorig jaar hebben zij benoemd in een gesprek dat zij de stichting kunnen ondersteunen in onder andere de vorm van personeel. Het zou mooi zijn als wij gebruik mogen maken van een arts, maatschappelijk werker, geestelijke verzorger en een therapeut.

Voor meer informatie over SJOG kunt u de website bekijken; www.sjog.mw

mavuvu-9

Bouwtekening

Ook zal Sharlon terug komen met een goede bouwtekening en een daarbij behorende begroting. Zo zal eind november duidelijk zijn hoeveel geld erop gehaald moet worden om de bouw te realiseren. Ook zal er nagedacht worden over een plan B en eventueel C. Mocht er minder geld opgehaald worden, kan er kijken we naar andere mogelijkheden (denk aan minder kamers bouwen of in eerste instantie een locatie huren). Sharlon zal twee plekken onderzoeken waar het centrum eventueel kan komen te staan.

Ook zullen er afspraken met scholen ingepland worden om een samenwerking te beginnen. De intentie is dat de jongeren na één maand behandeling weer gaan beginnen met school. Het zou mooi zijn als de jongeren na de behandeling begeleid worden op scholen in samenwerking met het centrum. Hier zullen duidelijke afspraken over gemaakt moeten worden en de basis zal hopelijk gelegd worden in November.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *