Steun Stichting Mavuvu met een gift

Wilt u Mavuvu helpen bij het realiseren van goede doelen in Mavuvu. Zo helpt u bij de bouw van school of bij het verzorgen van jongeren die verslaafd zijn. Deze kinderen krijgen een nieuwe toekomst d.m.v. van uw steun.

Fijn dat u ons stuurt met een eenmalige gift. Wilt u ons voor langere periode steunen? Wordt dan vriend van de stichting! Download hier het incassoformulier. 

Stichting Mavuvu is opgericht om jongeren in Malawi een betere toekomst te bieden. Dit wil de stichting onder andere bereiken door het bieden van een passende behandeling en begeleiding aan jongeren, met name gericht op verslavingsproblematiek. De stichting vindt het belangrijk dat de jongeren hun eigen kracht terugvinden en deze op een positieve manier gaan inzetten.

Door het invullen van dit incassoformulier kunt u ons ontzettend steunen!
Wij zijn ANBI gecertificeerd, waardoor uw giften aftrekbaar zijn. Wij danken u voor uw donatie!

Naam*

E-mailadres*

Project*

Bericht

Bedrag €*Selecteer bij Projecten ‘Koop een steen’ en vervolgens kunt u het aantal stenen kopen voor de bouw van het centrum. U kunt al bijdragen aan de bouw van het centrum vanaf €5,00 (2 stenen)!

Koop een steen voor het centrum! Op die manier bouwen wij gezamenlijk het centrum en een betere toekomt voor de jongeren in Malawi. Je koopt al 2 stenen voor maar €5,-!

Koop gezamenlijk stenen voor het centrum! Wanneer je 100 stenen koopt, komt je naam op de muur te staan van het centrum.

Wilt u liever zelf overschrijven?
U kunt een donatie ook overmaken naar IBAN NL88 RABO 0310 9597 13 ten name van Stichting Mavuvu.