Notice: Undefined index: google_api in /home/id00086/domains/mavuvu.nl/public_html/wp-content/plugins/infunding/includes/function.front.php on line 751

Een terugblik op 2019

Dag 2019! Wat een jaar. Een jaar vol gebeurtenissen die grote impact hebben gehad op onze stichting. Aan het eind van het jaar is het altijd leuk om even terug te kijken naar wat er allemaal heeft plaatsgevonden!

Activiteiten 

Ook dit jaar hebben veel vrienden van de stichting zich ingezet om geld in te zamelen voor Mavuvu of voor naamsbekendheid te zorgen. Dit was het eerste jaar dat we in mei een actiemaand hadden georganiseerd waar mensen een prijzenpakket ter waarde van 250 euro konden winnen. Dit pakket is gevuld met kleinigheidjes, waardebonnen en leuke gadgets van lokale bedrijven. Wij waren blij verrast met de steun die wij hebben ontvangen vanuit bedrijven! De winnaars van het prijzenpakket waren Donja en Kimberley die cake gingen bakken en op de tweede plaats kwam Suzanne, die samen met Steffie een Zumba evenement had georganiseerd. 

Dans Fitness evenement

Naast de mei actiemaand hebben we ook met een grote groep mee gerend tijdens de Varia Run. Al die bikkels hebben weer even de aandacht gevraagd voor Mavuvu. En tijdens een rommelmarkt hebben Jeanet en Ruth Welleweerd 515,75 euro bij elkaar kunnen rommelen. Onze meest succesvolle actie dit jaar was de worstenactie die zowel in de omgeving Nijkerk en Dedemsvaart heeft plaatsgevonden. Deze worstenactie heeft wel €1396,75 euro opgehaald. 

Tevens zijn er bedrijven geweest die inzamelacties zijn gestart voor Mavuvu die echt wel een groot verschil maken. Zo heeft Dimence haar medewerkers de keuze gegeven om geld te doneren aan het goede doel in plaats van het ontvangen van een kerstpakket. Dit heeft on 345 euro opgeleverd! Met de Albert Heijn flessen inzamelactie hebben ze 84 euro voor ons opgehaald en de Oud Papier Actie Heemse heeft 1000 euro overgemaakt. 

Viva 400

Op 12 december reikte VIVA voor de twaalfde keer de VIVA400-awards uit. De VIVA400 is een lijst met vrouwen die ambitieus en ondernemende zijn en die een verschil maken in de wereld. Ze zijn genomineerd door mensen die door hen worden geïnspireerd. Helaas heeft Sharlon geen award gewonnen, maar het was geweldig dat ze al genomineerd was. Voor ons is en blijft ze een winnaar! 

Bouw 

De bouw is vanaf september in volle gang. Ze gaan in zo’n rap tempo dat we bijna met zekerheid kunnen zeggen dat het gebouw er in 2020 zal staan! Er moet wel iets heel fout gaan als dat niet gaat lukken. Wij zijn blij met Eric als projectleider. Hij zorgt ervoor dat we op de hoogte blijven en dat financieel alles onder controle blijft. Het lijkt altijd zo makkelijk; even een gebouwtje de lucht inschieten, maar er komt best wat bij kijken! 

Automatische incasso’s 

We hebben steeds meer mensen die maandelijks een automatisch bedrag aan ons overmaken via een automatische incasso. Uiteindelijk zorgen deze automatische incasso’s ervoor dat wij er zeker van kunnen zijn dat er maandelijks genoeg binnenkomt om de behandeling van cliënten te realiseren. We zitten nu op een bedrag van 120 euro. We zijn er nog niet, maar het is een begin. Wil jij ons structureel helpen? Vul het automatisch incasso formulier in en voor de rest hoef je niks te doen! Je zou ons er enorm mee helpen. Elke euro telt! 

Uiteraard hebben we veel meer meegemaakt afgelopen jaar, maar dan zou dit blogbericht oneindig worden. Wij willen alle vrienden van de stichting bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar. We gaan vol goede moed en nieuwe jaar tegemoet. Hopelijk met net zoveel geweldige hulp, donaties en herinneringen. 

Tot 2020! 

 

 

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *