Notice: Undefined index: google_api in /home/id00086/domains/mavuvu.nl/public_html/wp-content/plugins/infunding/includes/function.front.php on line 751

Even voorstellen! Anja, onze nieuwe penningmeester

Zoals je in het vorige blogbericht hebt kunnen lezen, gaat Heidi een nieuw avontuur aan en hebben we daardoor een nieuwe penningmeester. We zijn erg blij om haar in ons team te mogen verwelkomen. We vonden het tijd om haar aan jullie voor te stellen.

Basisschool, daar begint het netwerk al!

Mijn naam is Anja Seinen en ben 28 jaar oud, ik woon in Alkmaar en heb de functie van Heidi als penningmeester overgenomen. Vanaf het eerste moment dat de stichting Mavuvu is opgericht heb ik het gevolgd. Ik ken Sharlon (oprichters) van mijn basisschooltijd. Halverwege 2020 zag ik een berichtje voorbij komen met de vraag of iemand interesse had om nieuwe penningmeester te worden van Mavuvu, ik voelde mij direct geroepen! Op dat moment werkte ik als Account manager bij een metaal groothandel en was ik bezig met het opzetten van mijn eigen bedrijfje, van cijfers en sommen dus voldoende kennis!

Van Mode Specialist naar Account specialist

Ik ben geboren in Dedemsvaart en ben op mijn 17e op kamer gegaan in Enschede en heb daar de studie Mode maat specialist gevolgd, voor deze studie heb ik een half jaar in Londen gewoond om daar mijn stage te doen, tijdens deze stage ben ik er achter gekomen dat ik de mode een leuke wereld vind maar voor mij te hard. Na mijn studie heb ik een aantal verschillende jobs gehad en ben er toen achter gekomen dat ik een commerciële baan met relatie onderhoud erg leuk vind. Op dit moment werk ik bij Randstad Groep Nederland en ik ben Account specialist voor de ABN Amro, dit doe ik met heel veel plezier!
Ruim 4 jaar geleden ben ik verliefd geworden op mijn huidige vriend op vakantie, hij woonde in Alkmaar en na een jaar heen en weer rijden ben ik verhuisd naar het westen van het land, tot op de dag van vandaag heb ik daar nog geen spijt van! Ik houd van reizen, lekker borrelen met vrienden en vriendinnen (wat nu wat lastiger is natuurlijk), 1 a 2 week sportief bezig zijn en in het weekend lekker rommelen in huis.

Een warm onthaal

Ik ben ontzettend warm ontvangen bij de stichting! Heidi heeft ruim een maand de tijd genomen om haar werkzaamheden aan mij over te dragen, daar ben ik haar erg dankbaar voor! Ik geloof erin dat dit een hele mooie samenwerking wordt!
Wil jij meer weten waar het geld precies voor zal worden gebruikt? Klik hier!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *