Notice: Undefined index: google_api in /home/id00086/domains/mavuvu.nl/public_html/wp-content/plugins/infunding/includes/function.front.php on line 751

Even voorstellen: Joyce

Wij als stichting kunnen niet zonder vrijwilligers. In deze rare tijd is het zo mooi om te zien dat mensen ons nog steunen en geloven in een betere, gezondere wereld. Een van onze vrijwilligers heeft een belangrijke positie in ons team en we zijn haar dan ook heel dankbaar voor haar inzet. Wij willen je graag aan haar voorstellen: Joyce Haverkort.

Joyce Haverkort is 26 jaar en werkt in de thuiszorg als verzorgende-IG. Joyce is dus een van de toppers die ontzettend veel mensen helpt, niet alleen als het gaat om het Corona virus, maar ze staat altijd klaar voor mensen. “In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met onze hond, een dwergteckel. Ik maak graag wandelingen in het bos of lees een boek.”

Binnen de stichting is Joyce actief met fondsen werven. “Ik neem contact op met bedrijven, fondsen, gemeenten en stichtingen met de hoop dat ze een financiële bijdrage geven. Het geeft een kick als er een donatie binnenkomt!” Met de hulp van Joyce hebben we al meerdere fijne bedragen binnengehaald en nieuwe connecties gemaakt. Ze is werkelijk onmisbaar!

Sharlon en Joyce waren overburen en kennen elkaar daardoor al van jongs af aan. Toen Joyce hoorde dat Sharlon de stichting had opgericht, was ze onder de indruk. “Het is toch wel een heel grote stap om je droom waar te maken.” Dat is zeker waar. Stichting Mavuvu bestaat ondertussen alweer 4 jaar en we hebben al veel dingen meegemaakt. Uiteraard gaat niet alles van een leien dakje, maar er gebeuren ontzettend veel positieve dingen, waardoor we zeker weten dat de stichting ervoor gaat zorgen dat de jeugd in Malawi geholpen zal worden met hun verslavingsproblemen.

“Ik help Mavuvu, omdat ik het een mooi initiatief vind. Ik hoop dat de stichting de levens van de jongeren kan veranderen en zij een goede toekomst tegemoet kunnen, met alle vaardigheden die ze hebben geleerd tijdens hun behandeling.”

Joyce, bedankt voor alles; je bent een geweldige teamgenoot!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *