: Undefined index: google_api in on line
Notice/home/id00086/domains/mavuvu.nl/public_html/wp-content/plugins/infunding/includes/function.front.php751

Heidi gaat een nieuw avontuur aan!

Heidi, onze geweldige penningmeester, die vanaf het begin af aan bij ons is geweest, heeft een nieuw avontuur die ze aangaat. Dit betekent wel dat ze ons gaat verlaten.

Als penningmeester was ze verantwoordelijke voor de financiële gang van zaken binnen Mavuvu. Door haar ervaring binnen de financiële administratie was deze functie op haar lijf geschreven. Ze naam haar taak dan ook heel serieus! Een van de grootste dingen die ze voor ons heeft gedaan is het opzetten van de automatische incasso’s, zodat doneren makkelijker is voor de vrienden van de stichting. “Daarnaast zorgde ik ervoor dat de financiële administratie op orde was en maakte ik jaarlijks de jaarrekening, zodat we voldoen aan het ANBI beleid.” Voor ons was zo’n jaarrekening een grote puzzel, dus we waren heel blij dat we iemand hadden die wist hoe de puzzelstukjes in elkaar passen.

“Mijn mooiste herinnering is de eerste grote anonieme donatie, omdat toen de daadkracht van Sharlon om het project verder op touw te zetten nog eens extra werd gestimuleerd en dat vond ik erg mooi om te zien!” Wij moeten toegeven dat dit inderdaad een super moment was en ook al werken we er hard voor, zo’n eerste grote donatie komt toch altijd onverwacht!.

Door omstandigheden heeft de bouw al een tijd stilgelegen en kan Sharlon nog niet terug naar Malawi. Maar zodra het weer kan, zullen die werkzaamheden weer opgepakt worden! “Ik hoop dat we zo snel mogelijk het pand verder kunnen bouwen en dat Sharlon richting Mavuvu kan om haar droom te verwezenlijken.”

Op het moment is Heidi naast haar fulltime baan druk met het behalen van haar titel registeraccountant, waardoor de combinatie met Mavuvu niet optimaal is. Dit is jammer, maar heel begrijpelijk!  “Ik blijf altijd nog bereikbaar voor Mavuvu hoor! Ik hoop mijn titel registeraccountant titel binnenkort te halen, zodat de combinatie werken en leren verleden tijd wordt en ik weer meer tijd heb naast mijn werk.”

Heidi heel erg bedankt voor de jarenlange inzet. Wij zullen je nooit vergeten en zijn dankbaar voor alles wat je voor ons hebt gedaan. We wensen je succes in je carrière en hopen dat je binnenkort weer een momentje voor jezelf hebt, zodat je kan vieren wat je allemaal hebt bereikt! We blijven natuurlijk contact houden.

We hebben ondertussen al iemand gevonden die in Heidi’s voetsporen zal treden. We zullen je in een andere post kennis laten maken met haar!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *