Notice: Undefined index: google_api in /home/id00086/domains/mavuvu.nl/public_html/wp-content/plugins/infunding/includes/function.front.php on line 751

Bouw centrum

Omschrijving

Momenteel is er nog geen centrum voor de jongeren in Malawi. De stichting heeft onderzocht dat bouwen op langer termijn goedkoper is dan huren. Ook is het niet zo makkelijk om het juiste huis op de juiste locatie te vinden. Nu is er alle ruimte om de juiste, veilige locatie te vinden en hier een duurzaam centrum neer te zetten. Het doel is om een centrum te bouwen met 10 slaapkamers, 2 badkamers, 2 toiletten, een keuken en een woonkamer. Een vriend in Malawi heeft een ruwe schatting gemaakt en gaf aan dat het €60,000,- gaat kosten om het land te kopen, het centrum te bouwen en in te richten. Precieze bedragen worden afgesproken in november wanneer Sharlon in Malawi is. Het bouwen van het centrum gaat gebeuren door St. John of God die een beroepsopleiding aanbiedt voor jongeren met een beperking. Sharlon zal aanwezig zijn bij de bouw van het centrum zodat alles verloopt volgens plan (op Afrikaanse wijze uiteraard).

 

Quote:

“Nothing is impossible the word itself says I’m possible”. Audrey Hepburn

 

Geef ook!

U kunt helpen door geld te doneren en de bouw van het centrum te realiseren! Eenmalig of structureel, u kunt zelf het bedrag bepalen, wij zijn blij met uw donatie, groot of klein. De kracht zit ‘m in onze gezamenlijke inspanningen: die van u en die van ons. U zult via de website en nieuwsbrief goed op de hoogte worden gehouden van de bouw door foto’s en filmpjes. U mag ook zelf een actie bedenken, kijk hiervoor even bij Word vriend van de stichting.

 

Waarom is het ook al weer belangrijk? Wanneer u doneert;

·         Biedt u jongeren met een verslaving de kans om behandeld te worden.

·         Biedt u jongeren in Malawi een kans op een goede toekomst.