Notice: Undefined index: google_api in /home/id00086/domains/mavuvu.nl/public_html/wp-content/plugins/infunding/includes/function.front.php on line 751

Mavuvu bestaat 1 jaar!

Deze maand bestaat Stichting Mavuvu alweer 1 jaar! Wat is de tijd snel gegaan en wat hebben we al veel bereikt, mede dankzij jullie! Hier een klein overzichtje.

Bestuur

We hebben een geweldig bestuur bij elkaar weten te vinden. Sharlon, de ‘Bosslady’ (voorzitter); Heidi, het financiele rekenwonder (penningmeester) Angeline, de rechterhand van Sharlon (Secretaris) en Steffie, de like-comment-share expert (social media marketeer).

Tevens hebben we meerdere vrijwilligers die veel voor Mavuvu betekenen. Zonder deze toppers zou het een stuk moeilijker zijn om alles zo soepel te laten verlopen.

ANBI Status

Eind vorig jaar kregen we te horen dat we met terugwerkende kracht de ANBI status hadden ontvangen. Zodra een organisatie ANBI status krijgt, zijn de giften die jij als particulier doneert aftrekbaar in jouw aangifte inkomstenbelasting. Dat we de ANBI status hebben, is goed nieuws voor ons, maar dus ook voor jou!

Activiteiten

Al meerdere evenementen zijn georganiseerd die geld hebben opgebracht voor de bouw van ons behandelcentrum in Mzuzu, Malawi. Zo hebben we een verkoopactie gehad van Verse worst, is er een benefietconcert georganiseerd door fanatieke vrijwilligers, hebben we geld ontvangen van de Rabobank via de Cooperatieve Weken en zijn onze shirts bedrukt voor de verkoop. Al deze acties bij elkaar hebben al €12.150 opgebracht! We kunnen niet vaak genoeg vertellen hoe dankbaar wij zijn voor alle vrijwilligers.

Tevens is Sharlon naar Malawi gereisd in November vorig jaar om een aantal dingen te regelen. De bouwtekeningen zijn bekeken, afspraken gehad met verschillende organisaties en mogelijke plekken bezocht waar de bouw van het centrum kan plaatsvinden.

En nu?

We hebben al veel bereikt. Uiteraard zijn we nog lang niet klaar met groeien! Onze doelen voor dit jaar zijn:

  • Naar Malawi afreizen om te beginnen met de bouw van het behandelcentrum;
  • Nog meer activiteiten organiseren die geld opbrengen voor de stichting;
  • Samenwerkingsverbanden aangaan met verschillende organisaties.

Mocht jij goede ideeen hebben voor activiteiten, sponsorwerving/marketing of heb je gewoon een geweldig idee waar wij iets mee zouden kunnen doen? Laat het ons weten! Stuur een mailtje naar info@mavuvu.nl of stuur ons een berichtje op Facebook.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *