Notice: Undefined index: google_api in /home/id00086/domains/mavuvu.nl/public_html/wp-content/plugins/infunding/includes/function.front.php on line 751

Mavuvu Shirt verkrijgbaar

Roland Burgerhout heeft tijdens de 20vanAlphen gerend in ons Mavuvu shirt om ons te helpen meer naamsbekendheid te creëren. Uiteraard hebben we ervoor gezorgd dat het shirt zo comfortabel mogelijk zou zijn om in te rennen. Dit is wat hij van het shirt vond: “Het is een shirt die is gemaakt van een fijne stof, die ademt tijdens het hardlopen. Het logo aan de achterkant is goed bedrukt en duidelijk te lezen. Met dit shirt kun je lekker een stuk hardlopen en laten zien wat je belangrijk vind en waar je voor loopt!”

Ons Mavuvu shirt is vanaf nu verkrijgbaar! Door het kopen van ons shirt bedrukt met logo en website, draag je bij aan de bouw van ons zorgcentrum in Malawi. Zoals Roland Burgerhout vorige week vertelde is het shirt ideaal voor hardlopen, uiteraard kan hij ook voor andere doeleinden worden gebruikt. Mocht je een shirt willen bestellen, stuur een mail naar info@mavuvu met de gewenste maat en het aantal, dan sturen we het shirt zo snel mogelijk op!

tshirt-mavuvu-2

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *