Notice: Undefined index: google_api in /home/id00086/domains/mavuvu.nl/public_html/wp-content/plugins/infunding/includes/function.front.php on line 751

Mei Actiemaand Prijsuitreiking

In mei hebben we onze volgers gevraagd een actie op te zetten voor Mavuvu, waardoor ze automatische kans maakten op een prijzenpakket ter waarde van 25 euro. We hebben afgelopen woensdag de prijzen uitgereikt aan de eerste en tweede plaats. Het waren twee toffe pakketten en ze waren er heel blij mee! Heel erg bedankt voor jullie inzet en we hopen dat jullie lang kunnen genieten van het pakket!

1e plaats:

Donja en Kimberley hebben een dag lang cake gebakken om uit te delen aan vrienden, familie en collega’s. Het was even bikkelen in de keuken maar het heeft ze de eerste plaats opgeleverd. In het prijspakket zat onder andere een fotoshoot bij Francy Vos, high wine/ high bear bij de Kiewiet, armband van Glidz en producten van de Primera.

1e prijswinnaars
1e prijswinnaars Donja en Kimberley samen met Sharlon

2e plaats:

Suzanne heeft met hulp van Steffie een dans fitness evenement georganiseerd bij The Training Club in Dedemsvaart. Er werden 2 workshops gegeven waarin latin, afrohouse en zelfs contemporary aan bod kwam. Het was een gezellige dag waarin de voetjes van de vloer kwamen.

2e prijswinnaar
2e prijswinnaar Suzanne

Sponsors; bedankt!

Hiermee willen we alle bedrijven die iets aan het prijzenpakket hebben toegevoegd, heel erg bedanken!

 1. Francy Vos Foto
 2. Glidz
 3. Kiewiet
 4. Primera
 5. Pet’s Place
 6. Lilian’s Beauty Salon
 7. Dance Nomads
 8. De Kaas Voordeelshop
 9. Plenty Parts
 10. AST de Autospecialist
 11. Slagerij Beukeveld
 12. Kuperhuus
 13. De Boxx
 14. Henk de Jonge
 15. Decokay de Groot
 16. Alisa’s Kadootjes
 17. Readshop
 18. UniQnip

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *