: Undefined index: google_api in on line
Notice/home/id00086/domains/mavuvu.nl/public_html/wp-content/plugins/infunding/includes/function.front.php751

Update situatie Malawi

Wij hebben al een tijdje weinig van ons laten horen hoe het in Malawi is. Dit heeft er vooral mee te maken dat het onrustig is in Malawi en dat het allemaal nog onduidelijk was. Het is nu niet veel duidelijker, maar we willen jullie wel op de hoogte blijven houden.

Politieke onrust

Momenteel heerst er politieke onrust in Malawi. Politiebureaus en huizen van minister worden in de brand gestoken en wekelijks zijn er demonstraties die vaak uit de hand lopen. Helaas zorgt dit ervoor dat de prioriteiten van de gemeente anders zijn gaan liggen en het goedkeuren van de bouwplannen vertraging heeft opgelopen. Onze aannemer en contactpersoon zijn druk in overleg met de gemeente wat er nodig is om dit toch zo snel mogelijk te kunnen realiseren. We vertrouwen erop dat dit op korte termijn geregeld zal zijn, dan kan de bouw eindelijk echt beginnen!

Gelukkig hebben wij de omheining af mogen maken en zijn we nu op zoek naar een poort die het af maakt. Hieronder vind je de laatste foto’s en video die wij een paar dagen geleden ontvangen hebben. 

Elke euro telt

Zoals je misschien wel hebt gelezen, hebben wij nog minstens 40.000 euro nodig om de bouw van het behandelcentrum te realiseren. Wil jij ons helpen? Dat waarderen we natuurlijk heel erg. Je kan bijvoorbeeld geld doneren, maar ook een evenement organiseren zorgt weer voor naamsbekendheid. Mocht je meer informatie willen, mail dan gerust naar info@mavuvu.nl.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *