Notice: Undefined index: google_api in /home/id00086/domains/mavuvu.nl/public_html/wp-content/plugins/infunding/includes/function.front.php on line 751

Voorstellen bestuur

Het bestuur is compleet! Sharlon Welleweerd is voorzitter, Heidi Versteeg is penningmeester en André Poortman is de secretaris. Eén voor één zullen zij zich aan u voorstellen:

 

Sharlon Welleweerd

Ik ben Sharlon Welleweerd (25 jaar) en woon in het prachtige Dedemsvaart. Ik werk bij Dimence op de afdeling Dubbeldiagnose Jeugd Vervolgbehandeling te Zwolle. Naast mijn werk ben ik ook druk met de voetbal, ik ben vrouwencoördinator en draai geregeld een kantinedienst. Vijf jaar geleden vertrok ik voor een stage naar Ghana en sindsdien ben ik verslaafd aan de Afrikaanse cultuur. Zo heb ik daarna ook reizen gemaakt naar Zuid-Afrika, Senegal en Malawi. Ik wilde graag de verslavingszorg in Afrika beleven en wilde altijd nog naar Malawi toe. Gelukkig is er één kliniek en mocht ik hier drie maanden werken. Malawi en de mensen  hebben mijn hart gestolen en kreeg ik het idee om hier iets mee te doen. Het is onwerkelijk om te zien dat het nu allemaal vorm krijgt en gerealiseerd wordt.

 

Heidi Versteeg

Via deze manier wil ik mijzelf graag voorstellen. Mijn naam is Heidi Versteeg op dit moment ben ik 22 jaar en woonachtig in het mooie Nijkerk. In mijn dagelijks leven volg ik de studie Accountancy in Zwolle en naast mijn studie heb ik meerdere baantjes als administratief medewerkster. Mijn ontspanning vind ik op het voetbalveld en bij mijn vriend in Rotterdam.
In juni 2016 ben ik benaderd door Sharlon of ik de functie penningmeester binnen de stichting wilde vervullen. Na een eerste ontmoeting met Sharlon was ik direct enthousiast. Het mooie aan stichting Mavuvu is dat de oprichtster zelf aan de slag gaat in Malawi. Op deze manier is er transparantie waar het geld aan wordt gespendeerd. Ik hoop dat u als lezer enthousiast bent over de stichting en ons kunt helpen bij ons gezamenlijke doel!

 

André Poortman

Wat ik herken in het leven van de verslaafde jongeren in Malawi, die geholpen gaan worden door stichting Mavuvu, is dat het leven bol staat van keuzes die gemaakt moeten worden. En ook hoe makkelijk het is om een verkeerde keuze te maken, waardoor je leven van de rails vliegt. Als het dan gaat om keuzes maken wil ik dat enkele van de keuzes die ik maak en activiteiten die ik onderneem, in het kader staan van het idee ‘de wereld een beetje mooier te maken’. Als het gaat om de jongeren in Malawi hoop ik dat voor veel van hen het leven weer kleur en zin krijgt zonder dat daarvoor een verslaving nodig is.

 

Een groot deel van mijn tijd besteed ik aan mijn baan binnen een organisatie voor fondsenwerving in Zwolle: Christal. Bij Christal delen we dat verlangen om de wereld iets mooier te maken. We geloven dat we een schakel kunnen zijn tussen mensen die hulp nodig hebben en mensen die dit kunnen geven. We zien onszelf daarom als een ‘huis van verbinding’.

 

Daarnaast ben ik theoloog. Als theoloog houdt ik me onder meer bezig met het thema ‘gemeenschap’. Ik geloof dat het van wezenlijk belang is dat we denken vanuit onszelf als in verbinding met anderen om ons heen. Dat de ‘ander’ voor ons niet iemand is met wie we competitie bedrijven, maar dat de ‘ander’ voor ons een gezicht en naam heeft. Vanuit dat idee zie ik mezelf als in verbinding met verslaafde jongeren in Malawi en hoop ik van harte dat de activiteiten van Mavuvu deze jongeren uit hun anonimiteit haalt en hun daarmee een gezicht en naam teruggeeft.

 

Met zijn drieën zijn wij ervan overtuigd dat, met jullie hulp, het centrum in Malawi gerealiseerd kan worden en de jongeren een passende behandeling krijgen die zij verdienen.