: Undefined index: google_api in on line
Notice/home/id00086/domains/mavuvu.nl/public_html/wp-content/plugins/infunding/includes/function.front.php751

Vriend van de Maand Augustus – Kimberley Jansen

In de maand augustus hebben we iemand gekozen als vriend van de maand die een compleet nieuwe levensfase ingaat! Afgelopen vrijdag is ze bevallen van haar eerste kindje en toch nam ze even de tijd om wat vragen te beantwoorden over haarzelf en Mavuvu. De vriend van de maand is: Kimberley Jansen!

Kimberley werkt als senior Verpleegkundige in de psychiatrie en verslavingszorg bij Dimence. In haar vrije tijd houd ze van toneelspelen, boeken lezen en motorrijden. Een echte bezige bij! Nu met haar pasgeboren zoontje heeft ze er nog een extra levensdoel bijgekregen.

“Ik ken mavuvu door Sharlon, zij is mijn collega (geweest ) in de verslavingskliniek. Door haar doorzettingsvermogen en inspirerende verhaal ben ik mij gaan inzetten voor mavuvu samen met een collega.” Tijdens de Mei Actiemaand van vorig jaar hebben zij en een collega koeken gebakken om te verkopen. Daarmee zijn zij eerste geworden en hebben een groot prijzenpakket ontvangen!

“Ik hoop voor Mavuvu dat de bouw door gaat op korte termijn en dat het een kliniek wordt waar mensen weer hoop kunnen krijgen, hun leven weer waarde krijgt zonder bepaalde middelen. Met sharlon aan het roer gaat dit vast lukken.” Wij kunnen inderdaad ook niet wachten tot we weer aan de slag kunnen om mensen te helpen.

Kimberley, bedankt voor je inzet en geniet ontzettend van je pasgeboren zoontje. Dit word een jaar met heel veel ‘eerste keren’ (eerste lachje, eerste brabbeltje).

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *