: Undefined index: google_api in on line
Notice/home/id00086/domains/mavuvu.nl/public_html/wp-content/plugins/infunding/includes/function.front.php751

Vriend van de Maand januari: Feddrik Soer

Elke maand kiezen we weer een nieuwe vriend van de maand, omdat zonder onze vrienden kunnen wij onze doelen niet bereiken. Wij waarderen iedereen die een bijdrage levert aan het succes van Mavuvu. Deze maand is vriend van de maand Feddrik Soer!
Feddrik heeft de website gemaakt en houd deze ook bij, zodat alles online goed werkt! Zonder hem had jij dit bericht niet eens kunnen lezen! We zijn erg blij voor zijn steun en zijn harde werken. Feddrik is in het dagelijks leven ondernemer en heeft zijn eigen marketingbureau genaamd Point M. Hij houd van voetballen en hardlopen. En twee keer per jaar kun je hem vinden op de skipiste in Oostenrijk.

Hier wil je toch een bijdrage aan leveren?

“Al sinds 2016 help ik Mavuvu bij de online activiteiten. Ik wil bijdragen aan het helpen van jongeren met een verslaving. Sharlon is een nicht van mijn vriendin en via deze weg zijn we met elkaar in contact gekomen en het initiatief en de drive van Sharlon sprak mij enorm aan. Ik dacht: ‘Hier wil ik met Point M een bijdrage aan leveren’! Momenteel staat er een prachtig team van hardwerkende mensen die het leven van jongen in Malawi willen verbeteren, daar wil toch iedereen een bijdrage aan leveren?” We zijn inderdaad heel blij met het team wat gemotiveerd aan de slag gaat om de werkzaamheden in Malawi tot leven te brengen.

“Ik wist van de verslavingsproblematiek in diverse landen in Afrika, maar door Mavuvu ben ik bewuster geworden van de ernst van de situatie.” Vaak is het voor velen mensen zo ver van hun bed, dat ze niet weten dat er in een land als Malawi een grote drugs/alcohol crisis is. Wij willen mensen daar bewust van maken. We zijn dan ook blij dat mensen zoalals Feddrik hier ook echt iets aan willen doen.

Ik hoop dat Mavuvu de komende jaren nog veel prachtige projecten kan waarmaken en dat ze weer grote groepen met jongeren een beter leven kunnen geven! Het initiatief en de mensen zijn beide grandioos, nu hoop ik dat Mavuvu de komende jaren nog veel meer geld zal ophalen om jongeren te helpen! 

Word jij ook vriend van de stichting?

Wil jij ons ook helpen? Dit kan financieel, maar zoals je leest, kan je ons ook op andere fronten helpen. Elke euro telt, elk goed woordje telt. Veel mensen denken dat ze tijd of geld nodig hebben om een stichting te helpen. Maar er is zoveel meer wat je kan doen, hier een klein lijstje met ideetjes:

  • Deel onze social media posts
  • Vertel een collega/vriend(in) over Mavuvu
  • Like of reageer op onze social media posts
  • Doneer je ‘scheldpot’ aan Mavuvu

Related Post

Vriend van de Maand – Freddie en Dineke Post

Het nieuwe jaar beginnen we met niet 1 maar 2 vrienden van de maand! Wij willen Freddie en Dineke Post in januari in het zonnetje zetten. Freddie en Dineke Freddie en Dineke zijn al jaren getrouwd en zijn harde werkers met een hart van goud. “ We zijn allebei gelovig en  houden van God. We […]

Read more
Vriend van de Maand – Ruth Welleweerd

Wat is vriend van de maand? Wij vinden de mensen die zich inzetten voor Mavuvu heel belangrijk. Ze zijn meer dan vrijwilligers. Ze zijn onze vrienden. We willen elke maand een vriend in het zonnetje zetten die zich significant in heeft gezet voor Mavuvu. En de eerste vriend van de maand is….  Ruth Welleweerd Ruth […]

Read more

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *