: Undefined index: google_api in on line
Notice/home/id00086/domains/mavuvu.nl/public_html/wp-content/plugins/infunding/includes/function.front.php751

Vriend van de Maand Juli: Gert Benjamins

Deze maand hebben we een topper gekozen die ons al vanaf het begin steunt in alle mogelijke manieren die je maar kan bedenken. De vriend van de maand juli is Gert Benjamins.

Gert is voetbal en fietsfanaat (dit jaar al 8000km gefietsts!!) en hij speelt al 25 jaar elke donderdagavond in competitieverband biljart voor het team van De Corner. Hij werkt al meer dan 35 als vrachwagenchauffeur. Gert kent Sharlon van de Dedemsvaartse voetbalvereniging SCD’83. Ze werkten beide als vrijwilligers achter de bar, maar ze kunnen ook allebei een aardige balletje trappen. “Zo gedreven als zij zich inzette bij SCD’83 niet alleen als kantinevrijwilliger, maar ook als speler bij het vrouwenteam en voor het damesvoetbal in het algemeen, zo gedreven zet zij zich ook in voor Mavuvu. Toen ik later in het bestuur kwam bij SCD’83 en zij haar plannen voor Mavuvu had vertelt hebben we samen een benefietavond georganiseerd.” De benefietavond was een van de eerste grote evenementen die voor Mavuvu werd georganiseerd, een heel speciale avond dus! De avond had een vol programma met voetbal, muziek en zelfs een serenade aan Sharlon door Muziekvereniging Jubal (te Dedemsvaart) “Later hebben we nog een verloting georganiseerd en heeft de stichting ook nog een leuk bedrag van SCD’83 gekregen. En zo heeft Sharlon mij enthousiast gemaakt voor de stichting.” Naast deze benefietavond, helpt Gert ook met financiële bijdragen en deelt hij veel van onze social media berichten. Dit is een heeeeeel goede vriend!

“Mijn hoop voor de stichting is dat het lukt om de jongeren in Malawi een betere toekomst te bieden.” Dat is ook onze hoop Gert!

Bedankt Gert voor je geweldige inzet voor Mavuvu. We kunnen ons in onze handjes knijpen met een vriend zoals jij.

Word jij ook vriend van de stichting?

Wil jij ons ook helpen? Dit kan financieel, maar zoals je leest, kan je ons ook op andere fronten helpen. Elke euro telt, elk goed woordje telt. Veel mensen denken dat ze tijd of geld nodig hebben om een stichting te helpen. Maar er is zoveel meer wat je kan doen, hier een klein lijstje met ideetjes:

  • Deel onze social media posts
  • Vertel een collega/vriend(in) over Mavuvu
  • Like of reageer op onze social media posts
  • Doneer je ‘scheldpot’ aan Mavuvu

 

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *